Връщане на продукти

Връщане на продукти

I ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА 

1.   Клиентът има право, като се имат предвид ограниченията по-долу, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор и върне поръчаните бижута в срок до 14 дни от доставянето им, но само, ако те са в подходящ търговски вид ("неразличими от нови, без следи от употреба"), не е нарушена оригиналната им опаковка, не са свалени етикетите, с които са изпратени от доставчика и е налице цялостната им окомплектовка(в т.ч. касов бон, сертификат за качество и/или автентичност).

1.1.При продажба на бижута с диаманти и/или скъпоценни камъни, клиентът има право да се откаже от сключения договор само в момента на доставката като заяви пред куриера отказа си да ги получи.

1.2.Клиентът няма право на отказ от договора при доставка на бижута, изработени по негова индивидуална поръчка и съобразно индивидуалните му изисквания.

1.3.Правото на отказ от договора се упражнява чрез изпращане на съобщение на sales@astogold.bg, в което клиентът посочва банкова сметка, по която желае да му бъде възстановена заплатената сума по договора.

1.4.В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.

1.5.Разходите за връщане на бижутата са за сметка на клиента.

1.6.След като получим обратно бижутата и установим, че са изпълнени тези условия, ще ви възстановим заплатената сума не по-късно от 30 дни, считано от упражняването на правото на отказ. За целта, не забравяйте да посочите банкова сметка в съобщението си за отказа.

1.7.При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от доставчика услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

 

Кошница

0
От безплатната доставка Ви делят 200.00 лв.
Вашата кошница е празна