За нас

Нашата визия

Да мечтаете за бижу е също като да мечтаете за щастлив миг. Предложение за брак с красив брилянт, раждане с бебешка гривничка , декларация за приятелство с гривна на посланието ... Тясно свързани с важните етапи от живота, бижутата заслужават най-голямо внимание. Да ви накарат да плачете от щастие, да се смеете от радост или просто да се почувствате красиви, като съпровождате перфектно вашето облекло на деня, това са и мисиите на Aстo.
Водени от вашите емоции, подкрепени от нашето ноу-хау, творения ни са повече от просто бижута.

Нашата мисия

Нашата мисия е да произвеждаме и доставяме първокласни златни бижута за Вас нашите клиенти, всеки ден. Повече от 30 години създаваме технологии за производство на бижутерия с внимание към всеки детайл. Именно тези ни ценности ни отведоха до партньорство с италианската компания за производство и търговия на едро Fair Line SRL на която вече повече от 11 години сме ексклузивен дистрибутор на Българския пазар. По този начин помагаме на нашите едрови клиенти, а от там и на техните клиенти да достигнат до неповторимия дизайн и качество на италианска и българска златна бижутерия.

Запитвания

От годежен пръстен и поддръжка на диаманти до персонализирано гравиране, ние знаем колко важен е всеки детайл от вашето бижу. Разгледайте нашите често задавани въпроси за всякакви въпроси или притеснения и ако не намерите отговора си, ние сме на едно щракване или обаждане.
Обичаме бижутата!
Запознайте се с нашите професионалисти!

Нашата история

1992
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА БИЖУТЕРСКА ФИРМА
АСТО ГОЛД – ПЛОВДИВ, БЪЛГАРИЯ


Фирма АСТО ГОЛД ЕООД е производител на златна бижутерия, правоприемник на създадената през 1992 г. семейна фирма АСТО ООД, основател на която е майстор-бижутер Тодор Кузмов. Със своя над 40 годишен стаж като бижутер и след дългогодишен труд се е специализирал в производството на олекотена златна бижутерия.
Член е на Задругата на майсторите на Народните Худоствени занаяти и Член на Регионалната Занаятчийска Камара гр.Пловдив.
Усета към художетвените занаяти и по-специално към бижутерията е наследен от сина му Пламен Кузмов, израстнал в работилницата на баща си, а по-късно защитил Майсторски клас към Националната занаятчийска камара и сега е член на Регионалната занаятчийска камара гр. Пловдив.
1998
Усета към художетвените занаяти и по-специално към бижутерията е наследен от сина му Пламен Кузмов, израстнал в работилницата на баща си, а по-късно защитил Майсторски клас към Националната занаятчийска камара и сега е член на Регионалната занаятчийска камара гр. Пловдив.
2006
През 2006 г., за първи път в историята на българското ювелирно производство, Тодор Кузмов печели златен медал и диплом за създаването на технология за производство на кухи верижки и гривни, оценени от международно жури на Международния пролетен панаир в Пловдив - 2006.
Ние патентовахме технологията и в момента произвеждаме продукти, които задоволяват българския пазар. Патентовали сме и нашите марки АЅТО и ASTO GOLD. Нашите бижута се отличават с перфектно качество на световно ниво и изискан дизайн.
2010
Производството е позиционирано в собствена материално-техническа база, оборудвана с машини и техника от последно поколение за производство на златна бижутерия, в това число на олекотена бижутерия, венчални халки, както и индивидуални поръчки по модел на клиента. Развили сме и производството на бижутерия с диаманти и скъпоценни камъни.
Във фирмата работят млади хора, които са обучени и създават ювелирни
съвършенства. Желанието на ръководството на фирмата ни е тези млади хора
да останат в България и да се гордеят, че работят за нашата фирма и за развитието на българската икономика.
Единствени в историята на бижутерията, до момента, произвеждаме над 500 модела олекотени бижута, които по желание на клиента можем да изработим в
различни грамажи и разцветки.

Фирмата ни разполага и с два собствени магазина в гр.Пловдив, в които могат да се задоволят всякакви вкусове за изящна златна и сребърна бижутерия.
2013
Благодарение на любезното сътрудничество с ръководството на Nova TV наши бижута са красяли водещите и членовете на журито на двата последни сезона
на Денсинг старс, Момичетата на късмета на Държавната лотария. Продължаваме да работим и с водещите на сутрешните предавания, новините, времето, както и най-гледаните прeдавания “На кафе” с Гала, “На светло” с Люба Кулезич и текущи шоу програми.
Фирма АСТО ГОЛД ежегодно участва и в благотворителни кампании:
1. От създаването на международния фестивал – 2006 г. за Франкофонска песен “Златен ключ”, организиран от Алианс франсез – Пловдив майстор-моделиерът ни Тодор Кузмов изработва златна гривна с формата на знака на Фестивала и плакет, която се подарява ежегодно на носителят на Голямата награда. В знак на благодарност фирмата ни бе удостоена с Диплом.

2. За Националното движение “Спорт за всички”, “Мама, татко и аз – баба, дядо и внуче” – Пловдив в продължение на 10 години, за всяко състезание, сме дарявали подаръци за победителите. В знак на благодарност за подкрепата към Движението, ежегодно са ни отправяли благодарствени писма и многократно сме удостоявани със златни купи.

През лятото на 2013 г. от 21 до 22 юни АСТО ГОЛД имаше удоволствието да станем част от най-престижното модно събитие - Фестивала на модата и красотата, организиран от Модна агенция VIP Fashion Group и Гранд Хотел Варна, на което фирмата показа най-
новата си колекция бижута, както собствено производство, така и на водещи италиански дизайнери.

В Пловдивският ежедневник вестник “Марица” от 28.VІ.2013 г. журналистката Деляна Лукова запозна читателите с постиженията на майстор-бижутера Тодор Кузмов и неговите виждания за развитието и продължението на традициите в ювелирното майсторство.

Творчеството на майстор-бижутера Тодор Кузмов бе оценено и включено в Книгата на
Известните личности в Пловдив, организирана от проф.Димитър Димитров от Аграрния университет –Пловдив.

По инициатива на Българска Национална телевизия /БНТ2/ и интернет Онлайн Телевизия “DIRECT TV” организира участието на фирмата ни в поредицата документални филми, посветени на българската икономика. Целта на която е да се представят успешни производители и търговци, които с дейността и продукцията си конкурентно се вписват в нашата икономика, едновременно с това се стремят към интеграция в Европа и света. https://www.youtube.com/watch?v=Vkv3C7CXyE0

Освен излъчванията по БНТ 2, филмът за фирмата е качен в Интернет онлайн телевизия DIRECT TV и YOU TUBE.
2015
През 2015 г.и 2016 г. на фирма АСТО ГОЛД е издаден Сертификат “Коректна фирма” за отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиентите и контрагентите.
Фирма АСТО ГОЛД е изключителен дистрибутор на италианската фирма
ФАИР ЛАНЕ - производител и дистрибутор на 14 каратова елитна златна и сребърна бижутерия, произведена от най-големите фирми в бранша, която разпространяват в цял свят.
Тясното ни сътрудничеството започва още преди повече от 10 год. и ни позволява да предлагаме и правим достъпна за българския пазар златна бижутерия от най-висок клас на най-добрите италиански производители, които налагат най-новите световни тенденции в бижутерията.

Асто Екип

Запознайте се с нашия мениджърски екип

Тодор Кузмов

Собственик и основател

Кичка Кузмова

Собственик и основател

Пламен Кузмов

Собственик и Управител

+40

Невероятни членове на екипа

Правят магия всеки ден и разиват красотата на продуктите Асто Голд

Кошница

0
От безплатната доставка Ви делят 200.00 лв.
Вашата кошница е празна