FAQ's

Разгледайте нашите често задавани въпроси и ако не намерите отговора си, свържете с нас на посочения имейл адрес sales@astogold.bg или на телефонен номер (+359 888787907).

Доставка

 • Колко време отнема да получа бижутата си?
  Нашите методи за доставка и цени за България.
   

  Доставките за България се извършват чрез Еконт Експрес www.econt.com  до избран от Вас адрес или до офис на куриерската фирма  в съответното населено място.  Срокът на доставка е 1-2 работни дни. Всички поръчки на налични бижута, направени до 14:00 часа  в работните дни обработваме и изпращаме още същия ден, за да бъдат при Вас още на другия работен ден! За поръчки на стойност над 200лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за Вас, ако е до офис на ЕКОНТ.
 • Как мога да направя поръчка онлайн?
  За да направите поръчка онлайн :

  Изберете избраното бижу, добавете го в кошницата, потвърдете кошницата си

  Влезте в системата и изберете адрес за доставка.

  Изберете желания от вас начин на плащане и го потвърдете.

  След приключване на покупката ще бъдете прехвърлени на страницата за потвърждение на поръчката, където ще намерите номера на поръчката си. Ще ви бъде изпратен и имейл за потвърждение на поръчката и ще можете да проследите поръчката си в клиентската си зона.
 • Мога ли да отменя или редактирам поръчката си, след като поръчката е направена?
  Разполагате с право да се откажете от договора и да върнете поръчаните бижута с диаманти и/или скъпоценни камъни, но само в момента на тяхната доставка. Следва още същия ден да заявите отказа си пред куриера и на sales@astogold.bg. Всички останали бижута можете да върнете след като заявите писмено отказа си от договора в срок до 60 дни, считано от доставката. Разходите по връщане на бижутата са за ваша сметка. Правото на отказ от договора не се отнася при доставка на бижута, изработени по индивидуална поръчка или променени, съобразно вашите индивидуални изисквания(размер, дължина, покритие и т.н.)
 • Мога ли да отменя или променя поръчката си след валидиране?
  Възможно е да отмените или промените поръчка след валидирането ѝ (по време на отварянето на центъра за връзка с клиенти):

   

  Преди 11:30 ч. за поръчки, направени в същия ден.

  До 18:30 ч. за поръчки, направени в следобедните часове.

  Необходимо е да ни се обадите на: +359 888 78 79 07
 • Мога ли да поръчам по телефона?
  Да, От понеделник до петък от 9:30 до 18:30 ч., а в събота от 9:30 до 14:30 ч. на +359 888787907
 • АРТИКУЛИ НЕПОДЛЕЖАЩИ НА ВРЪЩАНЕ
  Няма да бъдат върнати или обменени:

  Изделия, гравирани или персонализирани по ваше желание, освен ако не е допусната грешка от наша страна; Специални изработки, направени по ваше желание; Артикулите, върнати непълни (кутия, гаранционен сертификат,касова бележка,опаковка ...), или повредени. Ваучерът за връщането трябва да бъдат включен в опаковката. Пратки, които не спазват нашите условия за връщане, могат да бъдат отказани от АСТО ГОЛД.
 • Не съм получил потвърждение за поръчката си, какво да направя?
  Ако не сте получили потвърждение на поръчката, първо проверете папката си за спам.

  Ако случаят не е такъв, моля, свържете се с нас на +359 888 78 79 07 по имейл sales@astogold.bg
 • Какво да правя, ако не мога да намеря желаното бижу?
  Всички любители на бижута ще намерят това, което търсят, в АстоГолд! Ако не откриете мечтаното бижу, може да се свържете с нас на телефон  +359 888 78 79 07, от понеделник до петък, от 9:30 до 18:30 ч., както и в събота от 9:30 до 14:30 ч.). Можете също така да се свържете с нас по телефон или имейл, за да ви предложим селекция от бижута, отговарящи на вашите желания.

Моята поръчка

 • Колко време отнема да получа бижутата си?
  Нашите методи за доставка и цени за България.

  Доставките за България се извършват чрез Еконт Експрес www.econt.com до избран от Вас адрес или до офис на куриерската фирма в съответното населено място. Срокът на доставка е 1-2 работни дни. Всички поръчки на налични бижута, направени до 14:00 часа в работните дни обработваме и изпращаме още същия ден, за да бъдат при Вас още на другия работен ден! За поръчки на стойност над 200лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за Вас, ако е до офис на ЕКОНТ.
 • Мога ли да отменя или редактирам поръчката си, след като поръчката е направена?
  Разполагате с право да се откажете от договора и да върнете поръчаните бижута с диаманти и/или скъпоценни камъни, но само в момента на тяхната доставка. Следва още същия ден да заявите отказа си пред куриера и на sales@astogold.bg. Всички останали бижута можете да върнете след като заявите писмено отказа си от договора в срок до 60 дни, считано от доставката. Разходите по връщане на бижутата са за ваша сметка. Правото на отказ от договора не се отнася при доставка на бижута, изработени по индивидуална поръчка или променени, съобразно вашите индивидуални изисквания(размер, дължина, покритие и т.н.)
 • Мога ли да редактирам адреса си, след като поръчката е направена?
  Възможно е да редактирате адреса си, след като поръчката е направена и след валидирането ѝ:
  От понеделник до петък от 9:30 до 18:30 ч., а в събота от 9:30 до 14:30 ч.
  Моля обадете се на: +359 888 78 79 07
 • Каква е вашата политика за връщане?
  Разполагате с право да се откажете от договора и да върнете поръчаните бижута с диаманти и/или скъпоценни камъни, но само в момента на тяхната доставка. Следва още същия ден да заявите отказа си пред куриера и на sales@astogold.bg. Всички останали бижута можете да върнете след като заявите писмено отказа си от договора в срок до 60 дни, считано от доставката. Разходите по връщане на бижутата са за ваша сметка. Правото на отказ от договора не се отнася при доставка на бижута, изработени по индивидуална поръчка или променени, съобразно вашите индивидуални изисквания(размер, дължина, покритие и т.н.)

Гаранция

 • Гаранция 2 години
  Всички бижута, закупени чрез онлайн магазина, са с двугодишен гаранционен срок, съгласно Закона за защита на потребителите. В случай, че в този срок установите несъответствие на вашето бижу с договора за продажба, може да предявите рекламация писмено на sales@astogold.bg Важно е да посочите точно и ясно вида на дефекта и да ни изпратите изделието, за да може да разгледаме и удовлетворим Вашата рекламация в разумен срок. Рекламации могат да се предявяват и на място във физическите ни магазини, на адрес: гр.Пловдив, Булевард "Христо Ботев 99" или Улица "Райко Даскалов 40" магазин Asto Gold.
 • Безсрочна грижа за вашите бижута
  Скъпи клиенти, предлагаме Ви доживотна грижа на бижута закупени от електронния ни магазин astogold.bg. В забързаното ежедневие ние забравяме да пазим украшенията, които допълват нашата визия и в следствие на това е нужно освежаване,а ние сме насреща и с удоволствие ще почистим вашата ценност, за да заблести отново на вас. Знаем, че нищо не е завинаги... Но ако нещо се подържа добре, може да трае достатъчно дълго...Не се притеснявайте да ни потърсите, когато имате нужда от консултация свързана с грижата на вашите бижута. Почистването на бижутата, закупени от нас е БЕЗПЛАТНО.

Oтказ от договора

 • Отказ на поръчката
  Разполагате с право да се откажете от договора и да върнете поръчаните бижута с диаманти и/или скъпоценни камъни, но само в момента на тяхната доставка. Следва още същия ден да заявите отказа си пред куриера и на sales@astogold.bg. Всички останали бижута можете да върнете след като заявите писмено отказа си от договора в срок до 60 дни, считано от доставката. Разходите по връщане на бижутата са за ваша сметка. Правото на отказ от договора не се отнася при доставка на бижута, изработени по индивидуална поръчка или променени, съобразно вашите индивидуални изисквания(размер, дължина, покритие и т.н.)

  При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
  Можете да упражните правото си на отказ от договора и да претендирате възстановяване на платената от вас сума само ако бижутата са в подходящ търговски вид("неразличими от нови, без следи от употреба"), не е нарушена оригиналната им опаковка, не са свалени етикетите, с които са изпратени от доставчика и е налице цялостната им окомплектовка (в т.ч. касов бон, сертификат за качество и/или автентичност). След като получим обратно бижутата и установим, че са изпълнени тези условия, ще ви възстановим заплатената сума не по-късно от 30 дни, считано от упражняването на правото на отказ. За целта, не забравяйте да посочите банкова сметка в съобщението си за отказа.

Гравюри

 • Персонализиране
  Лазерно гравиране на бижута закупени от физическите или онлайн магазина на ASTO Gold!

  Желаете да персонализирате своите бижута закупени от ASTO Gold? Да им придадете емоция и идентичност, ние можем да ги гравираме за Вас! Дайте воля на желанията си, за да ги направим още по-уникални. Предлагаме специфични гравюри за някои модели пръстени или бижута: ръкописен шрифт, емотикони, символи, астрологични знаци...

  Цени за гравиране на бижу!


  • Персонализиране бижуто с Ваши инициали: 1 гравиране = 20 лева
  • Персонализиране бижуто с текст oт 5 до 20 букви = 25 лева.
  • Персонализиране бижуто с текст oт 21 до 30 букви = 35 лева.
  Скъпи клиенти, това са крайни цени с включено ДДС за услугата гравиране на бижу по Ваш избор!


  БРАЧНИТЕ ХАЛКИ ЗАКУПЕНИ ОТ НАС ГРАВИРАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО!

  Тази оферта е валидна за гравиране на инициали/имена/дата .
  Внимание: при халки с ширина по-малка или равна на 2.5 мм, може да бъде гравиран само определен шрифт. За повече информация, моля свържете се с нас на тел. +359 888 787907 или на e-mail sales@astogold.bg

  Важно: Продукти, които са били гравирани или персонализирани по Ваша молба, не могат да бъдат върнати, съгласно чл.57 (ал.3) от Закона за защита на потребителите, освен при допусната грешка от наша страна!

Мога ли да поръчам гравиране на бижу?

 • Гравюри
  Лазерно гравиране на бижута закупени от физическите или онлайн магазина на ASTO Gold!

      Желаете да персонализирате своите бижута закупени от ASTO Gold? Да им придадете емоция и идентичност, ние можем да ги гравираме за Вас! Дайте воля на желанията си, за да ги направим още по-уникални.  Предлагаме специфични гравюри за някои модели пръстени или бижута: ръкописен шрифт, емотикони, символи, астрологични знаци...

   

  Цени за гравиране на бижу!

   

  ·        Персонализиране бижуто с Ваши инициали: 1 гравиране = 20 лева

  ·        Персонализиране бижуто с текст oт 5 до 20 букви = 25 лева.

  ·        Персонализиране бижуто с текст oт 21 до 30 букви = 35 лева.

  Скъпи клиенти, това са крайни цени с включено ДДС за услугата гравиране на бижу по Ваш избор!

   

   
  БРАЧНИТЕ ХАЛКИ ЗАКУПЕНИ ОТ НАС ГРАВИРАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО!

  Тази оферта е валидна за гравиране на инициали/имена/дата .

  Внимание: при халки с ширина по-малка или равна на 2.5 мм, може да бъде гравиран само определен шрифт. За повече информация, моля свържете се с нас на тел. +359 888 787907 или на e-mail sales@astogold.bg

   

  Важно: Продукти, които са били гравирани или персонализирани по Ваша молба, не могат да бъдат върнати, съгласно чл.57 (ал.3) от Закона за защита на потребителите, освен при допусната грешка от наша страна!

   

   

Изкупуване на злато

 • Предлага ли Асто Голд изкупуване на злато?
  Да, Асто Голд предлага да изкупи вашето злато или златни накити с минимална чистота на златото 33,3% (8 карата)!

  Какво да направя, ако искам да продам своето злато или златни бижута?

  Можете да посетите нашите физически магазини, за да окаратим вашето злато и заедно да разберем с какво точно разполагате и на място да ви направим най- добрата изкупна оферта, която може да получите. Цената на грам злато зависи от борсовата цена към момента на вашата оферта.

Кошница

0
От безплатната доставка Ви делят 200.00 лв.
Вашата кошница е празна