Доставка

Доставка

ДОСТАВКА


1.   Транспортните разходи за доставка са за сметка на клиентите, като цената на доставката се посочва отделно от цената на поръчаните бижута при финализиране на поръчката.

1.1.Доставчикът изрично посочва в електронния магазин изключенията, при които доставката на поръчки над определена стойност е за негова сметка.

1.2.Доставките на територията на България се осъществяват с Eконт до посочения от ползвателите адрес или до офис на куриера. Срокът на доставка е в рамките на 1 до 2 дни след потвърждаването на поръчката.

1.3.Доставките извън територията на България се осъществяват с DHL. Сроковете и цените на доставка зависят от дестинацията на поръчката и обикновено са до 3 работни дни. Доставки извън територията на България се извършват единствено до страни, в които липсват ограничения за внос на благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с тях. Всички начислени такси и направени разходи при вноса на бижута в страни, извън Eвропейския съюз, извън обявената от доставчика стойност на поръчката, са за сметка на ползвателите.

1.4.Доставчикът не носи отговорност за забавяне на доставката поради осъществен митнически контрол при вноса или задържането на стоките от митническите власти. Времето за изпращане може да варира според наличностите и всички гарантирани или  представени срокове на доставка могат да бъдат удължени заради забавяне от страна на куриерските фирми или форсмажорни обстоятелства, за които доставчикът не носи отговорност. Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и поради представяне на грешен или непълен адрес от клиентите.

1.5.В случай, че посоченият от клиента адрес на доставка е неточен, непълен или грешен и/или когато клиентът не бъде намерен от куриера или не съдейства за предаване на поръчаните бижута, те незабавно се връщат на доставчика. Той се освобождава от задължението си за доставка, в случай, че до пет работни дни клиентът не го информира, че желае да получи поръчката. В този случай, ако стойността ѝ е платена авансово, доставчикът се задължава да върне платената сума на клиента, намалена с цената на доставката, в срок от 10 работни дни.

Правилото по предходния член не се прилага за брачните халки и всички бижута, които се изработват по специална индивидуална заявка на клиента. При невъзможност те да бъдат доставени по негова вина – посочен неточен, непълен или грешен адрес, същият дължи на доставчика тяхната стойност, независимо от избрания начин на плащане.

1.6.Когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаните бижута след като не е бил намерен на посочения от него адрес всички разходи по доставката са за негова сметка.

1.7.В случай на нарушена цялост или повреда на някое от бижутата вследствие на транспортирането им, клиентът следва да уведоми доставчика за това в момента на поучаването на доставката и да поиска от куриера да състави констативен протокол за повредата. В противен случай, бижутата ce cчитат зa oдoбpeни и получени  ĸaтo cъoтвeтcтвaщи нa договора за продажба.

Кошница

0
От безплатната доставка Ви делят 200.00 лв.
Вашата кошница е празна